Molenstraat

Ook door het betrekken van de belangstellenden bij onze verzameling is de informatie-aanvoer enorm. Geniet van onze verzameling en graag tot ziens.

Kerkstraat

Mede door het delen met onze bezoekers van de site en het organiseren van presentaties komt er een stroom van oude foto’s beschikbaar.

Hoogstraat

Met het starten van een website hebben vele bezoekers onze verzameling kunnen bekijken en dat is ook ons doel.

Daaldersteeg

Onze verzameling Oud Woerkum, of Woudrichem zoals de meesten onze vesting kennen, is ontstaan door het jarenlang bezoeken van beurzen, antiquariaten enz.
juli 10 2020

Foto van week 28.

w28

Tijdens onze foto en film middag zijn er wat wensen van de jongere generatie gekomen om de door ons gestelde leeftijd van de foto's, voor 1970, wat omhoog te doen. Dit omdat 1970 toch ook al 50 jaar geleden is en voor de meeste komen de herinneringen aan vroeger. Daarom vandaag een vrij "jonge" foto van een schoolklas. Laat de namen, jaartal en klas maar komen. Mail ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvulling: 4e Klas openbare school ’t Ravelijn met meester Jasper, 1: Einte Vierhuis, 2: Frederik Rietdijk, 3: Wimpie van Straten, 4: Leo Kuis, 5: Kees van der Wiel, 6: Bert Smits, 7: Frank van Tuyl, 8: Jeroen Serie, 9: Herman Ottevanger, 10: Jan Spoor, 11: Meline van Boggelen, 12: Anne Marie de Joode, 13: Ilse Huygens, 14: Ineke van Wijk, 15: Jeanette van der Put, 16: Christel Groeneveld, 17: Marion Marks, 18: Linda Kieboom, 19: Angelique Seton, 20: Femke Lolling, 21: Jolanda de Jong, 22: Willy Baks, 23: Jorie Vos, 24: Ineke van Wijk, 25: Sjanneke van Stigt, 26: Gerrit Jaspers, 27: Monique Reehorst, 28: Daniel Borg, 29: Lia den Edel, 30: Jetse Viveen, 31: Diana Groeneveld. In welk jaar is deze foto gemaakt.

Heeft u in een laatje nog foto's liggen en wilt u deze beschikbaar stellen.

Heeft u in een laatje nog foto's liggen waarvan u niet weet wat u er mee moet?

Ook een foto van uw opa en oma of vader en moeder zijn welkom. Wij zijn zelfs blij met een foto van foto (kopie) of een ingescande foto (zelf inscannen of wij doen dit voor u). Ook de (bij)namen van straten, straatjes, steegjes enz. en de namen van bewoners zijn welkom zodat het een site is met historische inhoud.

Lees hier hoe het werkt

Films over Woerkum

Woerkumse Taol, gezegdes, liedjes en verhalen.

Woerkumse taol

               Klik hier

Favoriete Links

Favorite links

               Klik hier

Nieuw deze maand